Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Calin


Kärlekens Skärgård (till Calin)

~¤~

Vi gick på de saligas ängder
men också de som fanns här där vi nu är

Vi vandrar de sällsammaste stränder
från inlandet vi gå till ytterskär

vi såg de vackraste måsar och änder
som landade bredvid oss där

vi talade om långt fjärran länder
som vi inom oss där vi tillsammans gå båda bär

vi talade även om kärlek utan ände
och kärleken var väl aldrig så kär som där

sommaren möter vinterns plågor och värmer
allt i en evig kyssande omfamning nu och här

LPWJ 07/08/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-07 06:00



Bookmark and Share


  SeXara
Väldigt fint och kärleksfullt, som en sommarvisa
2009-08-25

    ej medlem längre
underbar text!
2009-08-08

  Miss Mod
Att leva på hoppet och i det se skönheten och meningen.
2009-08-07

  L Patrik W Johansson VIP
Ja jag kan ju välja mellan 2000 melodier i lådan

;)

Calin med...säkert

men tills vidare kan vi som vanligt nynna vår egen personliga sång, var o en

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-07

  peter markurth
fint till henne
2009-08-07

  Hans Christian
Vackert skrivet till Calin, bild och text i harmoni. Bravo.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP