Äntligen hade resan blivit av,nu skulle jag bara gå de sista" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen hade resan blivit av,nu skulle jag bara gå de sista


Stegen

 

Landade på kullen av försiktighetens gräs

Såg trängtans violblå blomklasar slå ut

I första solglittrets värme där frön från

Redbarhetens kapslar virvlande tog mark

 

Vägen nedanför låg utslagen i sitt marmorglitter

Omärkta fötter hade vandrat i eoner på

Gröna blad visade trädens vaknande med

Sirligt skruvande vändor efter vägrenen

 

Långt där borta bruset från vattenfallet

Där jag sköljde bort min ängslans oro

Drack av dess fallande molnsky

Till ära för de blå lejonens visdom

 

Nå dit var jag på väg....




Fri vers av madigan
Läst 426 gånger
Publicerad 2009-08-07 10:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är en underbar författare, det måste vara något fel på mig för att jag kanske inte har varken läst denna förut, eller ens kommenterat den. Jag älskar texten, den berör mina sinnen på härliga de vis.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan