Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: I kastanjernas skugga vid parken vid Nynäs Slott


Berså cam

~*~

Alla borde installera en webcam på sin favoritplats i trädgårdens berså
eller park, för den stadsboende,
Där även de som ingen har kunde titta på hallondamerna och jordgubbarna
i sin mjölk
och de som satt där vinka till varann som Hedvig Hök kunde redan 1974
med ugglan Helge uppå sitt tak, som egentligen var en varg,
Av sådant kunde småbarn i skallen och kroppen få en eller annan myra
från A till Ö i våra bersåers avlånga sommarland
och på det té och kaffetår
och saft och kakor hemgjorda som då,
på sjuttitalsvis ej dyra,
men saftat och bakat av känsla i överflöd,
på en mer naturlig livsnivå

LPWJ 07/08/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-07 19:43



Bookmark and Share


  Miss Mod
Håller med!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP