Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har börjat publicera in mina gamla dikter sedan jag blev stödmedlem och fick plats med dom. skriven 2005.


en ensam man

Hans röst är lugn, hans blick är mild
Hur kan du tro han är så vild?

Vad har han gjort, som får dig att tro
att han bör leva, utan någonstans att bo?

Hur har han väckt, ditt ilskna hat
Vill du också få leva, helt utan mat?

känna kylan, en vinter natt
när den trasiga filten, är din enda skatt?

bli så van, att det knappast känns
när du är så kall, att allting bränns?

med hånet hos dig, vart än du går
en äcklad blick,är allt du får?

en man som dog, på en bänk i stan
men vad gör det, du är väl van.




Fri vers av Fenomena
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 21:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är van att bli trakasserad av en del av de där som vi förväntas tycka synd om.
Många av dem är svin.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena