Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har börjat publicera in mina gamla dikter sedan jag blev stödmedlem och fick plats med dom. skriven 2005.


skärvor av kärlek

Varför trampar du på min kärlek?
Obarmhärtigt går du på den
Är jag för så blek
att du har rätt att döda den?
förstöra den?
och att skymma undan den?

Varför tog du inte emot mina ord
En knippe vackra rosor
som du lät ligga törstande på ditt bord
Har dom en så liten betydelse
att du låter dom vissna?
böja sina huvuden?
och fälla sina sista blad?

Varför lät du mig stå där med skuld
som om jag hade gjort något fel
Är tårar glittrande som guld
så roande att se?
är det verkligen så härligt
att se någon gråta?




Fri vers av Fenomena
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena