Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vanligt



jag ser ut som vanligt
idag

det ser ut som jag har gråtit

och det har jag
som vanligt…














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 13:53



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Endå något bra i eländet, gråt befriar till slut, tror jag. Som själv är fånge bakom de ogråtna tårarna.
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
Mmmm, mörka tankar
tårar lättar, som vanligt
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP