Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mörka skogen



varför är du så
skräckslagen
för skogen
under dygnets
mörka timmar?

jag är aldrig rädd
när jag går runt
i skogen
på kvällarna
sätter mig bland buskarna istället
och runkar

och väntar
på dig...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-10 13:33



Bookmark and Share


  lyckeli
; )
trivsam kille du!
2009-08-10

  Mr Lindemann VIP
Ja, att runka sig fri från all förväntan om ett andligt möte....
2009-08-10

  Gawain
Oxå en grej, Woodligt mastubation,,

Själv är jag betydligt mer rädd för stan sent om natten än skogen. Den senare hyser enligt min ringa uppfattning betydligt färre hot och faror. Ju längre från stan desto säkrare.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP