Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Molnens mun

Molnen öppnar sin skrattande, blå mun
Munnen som strålar och skimrar sådär barnsligt blå
Ända tills ljuset drar sig undan kanske gömmer sig

För då gapar den stora munnen ilsket röd
Brinner och likt vattenfärg blandar sig med svart
Mörkret lägger sig
Liksom som ett täcke
Stjärnlöst
och tomt

Men månens bultande hjärta
Pulserar, lyser som ett guldgult smycke
Mitt i alla tårar




Övriga genrer av Siripiri
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri