Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hm.

Stjärnor som bildar vågor. En ljus röst riktar sig mot folket. Benen lyfter...
Himelen är inte så långt borta ändå.

Ett par män sitter i öknen. De håller om varandra. En av de säger: \"Jag kommer att stanna med er. tills döden återvänder.\"

Månen bildar ljus i ett mörker av havets vågor.

En aska reser sig precis som spöket i en urtida ritual

. Jag byggde ett tempel till mig själv. Där livet skulle bevaras, en dag går jag in och kommer aldrig tillbaka.


Allt detta är oklarheter, allt är oklarheter.


En dag kommer ni, såsom jag att hitta en förklaring till er belastning.


När det känns som att livet lyfter. Det är då det faller. Allt detta är fakta. I ett mycket ickepoetiskt begrepp. Bege er nu! till mitt skepp!




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-05 19:09



Bookmark and Share


  ForeignFragments
before we slip into unconsiousness.... mycket bra denna med. men detta är väl lite nybanande för dig? eller har jag fel?
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern