Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel RimHonku ~ Dragster logik

~*~

ett lokalt fyllo
snodde en polisbil och
röt åt alla i

radion att skärpa
sig, aldrig hade det hörts
så starkt - tänka sig

LPWJ 08/08/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-08 21:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Rolig twist! Surrealistisk situation som ändå känns fullt möjlig... Inte för att jag vet ifall fyllot menade det på allvar eller var en nyck, men de flesta människor påverkas uppenbarligen av den roll de intar.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP