Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ahh.. du tar mina andetag..




Min vackra själ...

 

 

 

 

 

Har du någonsin rört en bris på natten

och blivit kysst av luften

detta ögonblick behöver nu en magnetisk själ

Jag anar nu..

vart jag varit




Fri vers av issac.a.m
Läst 776 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-08 23:26



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så vackert!!!!!
2009-08-27

  Cosmic Johanna
Skön öppenhet och magi i dikten,

den skapar liv...

applåder genom cyberrymden!
2009-08-20

  Roula O
med få ord, tar du andan ur en...mycket vackert!
2009-08-10

  sachie
har den ena polen försvagats, och behöver förstärkning....

du skriver vackert.
2009-08-08

  Suzy med punkterna
Andlöst vackert........
2009-08-08

  peter markurth
mycket bra
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m