Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ved 2

nu är torken över
sommarn andas på sitt slut
och veden skall läggas in i skjul

det blir mycket arbete
för armar ben och rygg
skottkärran går
man blir ganska stel
och det gör lite ont

men nöjd blir man

torr ligger veden
inför vintern trygg

jag orkade igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-09 14:19



Bookmark and Share


  Blåbäret
vedhantering tar mycket tid...tänk hur många gånger du tar i ett vedträ innan det skall in i kaminen och brinna.

men värmen, ljuva värmen, mitt i vintern är sprakande underbar att få...du orkade, härligt
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP