Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad i ro

När orden blomstrar i torraste öken
då är det endast
tanken som håller dem levande
trots att ingen annan har
någon glädje av dem




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En gammal sångtext av Flamingokvintetten kan betyda något för mig medan den är nonsens för någon annan.
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP