Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen är svår


världen förändras
den är svår och jag tycker inte om
saker som är svåra
vill inte se jorden snurra åt fel håll men
orkar inte räta upp den

människor förändras
de är svåra
och jag tyker inte om de som alltid
måste vara svåra
vill vrida tillbaka, sparka och skrika
men jag har inte en chans
det är bortom min kontroll
vilket håll de vill snurra åt

livet är svårt
och jag är trött på att allt måste vara så jävla svårt
om det bara var svart eller vitt
antingen eller
himmel eller helvete
kärlek eller hat

vore det nog lättare
att leva det




Fri vers av Mandelma
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-08-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma