Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hände en gång på jobbet


PSYKOS





Jag kom till jobbet


mötte en av våra boende ute på gården


Hon ville säga något viktigt



Först fattade jag ingenting av symbolspråket


Tog fasta på fragmenten


försökte pussla ihop det ångestfyllda


Hon kände sig så värdelös


att maskarna på marken skrattade åt henne


Jag trampade sönder maskarna


Som inte fanns


slängde dem bort i skogen



Hon kände en befrielse


Ångesten släppte för stunden




Fri vers av arja savela
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 00:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
står man med blicken mot marken utan att lyfta huvudet blir maskarna de enda som betyder, även för mig. Väl fångat!
2009-11-19

  Mr Lindemann VIP
Ja, det ligger en mening i "deras" språk också

som i allt annat
2009-08-10

  Eaglemountains VIP
Vad tryggt att hjälpa en vän i ångestens stund .....
Vad tryggt att ha en vän i ångestens stund .....
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela