Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evig


Herren Herren är
oföränderlig är Han
från tidens början




Bunden vers (Haiku) av rebecca d
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-10-05 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d