Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har börjat publicera in mina gamla dikter sedan jag blev stödmedlem och fick plats med dom. skriven 2006


mitt rödhåriga spöke

"Spöken finns inte"
Säger klok mamma
Men vad vet hon
Egentligen
Om det sätt som du lurar under min säng

Jag hör dina andetag när jag ska sova

Ibland tror jag
Faktiskt att du är där
Och måste titta
Snabbt!
För att bli lika besviken igen som förr

Som att leka kurragömma ensam

Man lär sig
Det finns inget konstigt
I källaren
Ingen
Sa någonsin att det var du bakom dörren

Du som knakade i golvet

Viskningen jag hörde
Var bara vind
Sa dom men
Hur
Kan vinden veta vad du kallade mig

Min söt

Man tror att spöken
Bara finns i mörker
Jag vet inget om
Dom
Du har nog aldrig varit som alla andra

Du är mitt spöke med rött hår




Fri vers av Fenomena
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 07:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att demoner finns och att det är de som spökar.
Det finns två sektorer i andevärlden: Guds rike och Satans.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena