Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kan vara svår att tolka, men den handlar om hur man kan lösa problem snabbt för att tro att allt kommer bli bra, men man löser problemet försnabbt och utan att tänka på konsekvenser...


Det är inte poesi, det är mord din mördare!



Du kanske gick för långt
när du tog den genvägen som blev en omväg.

Du skulle inte tatt din genväg som blev en omväg
Du skulle inte sökt efter en lättare väg att lösa ett problem

För du kanske gick för långt
när du tog den där genvägen som blev en omväg.
Men vad vet jag om att du gick för långt,
allt kanske bara gick för fort
Du kanske inte hann med att ta den enkla vägen
utan bara den snabba

Istället för 15 minuter så tog det 25
25 år av ditt liv i fängelse
Det lönar sig aldrig att ta en genväg,
för det blir oftast bara en omväg

Har ingen sagt åt dig att inte leka ”följa john” på farliga vägar
Ett skott i huvudet och du kan dö

Död som i död

Genväg som i omväg’




Fri vers av sistersurround
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround