Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och en skrivarövning vi gjort. en kort men djup.


Det som gäller för världen gäller för jaget.

Världen är ett mästerverk.
Världen är skapad unikt
Världen är mitt tillfälliga viloplats.

Jag är ett mästerverk
Jag är skapad unikt
Jag är en min tillfälliga viloplats




Fri vers av Fenomena
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 16:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi är alla besökare.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena