Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Emilia på dopdagen 3/5 2008 från Mor


Ett hemligt rum

I hjärtat fanns ett hemligt rum
vi inte visste fanns
Som väntade i hemlighet
På kärlek från nånstans

Så valde du att komma hit
en kall och kylig natt
och värmen spreds i alla oss
som vunnit denna skatt

Så lite vet vi människor
Hur livets väg skall gå
Om sorger blir, om lycka göms
Om gåvor vi skall få

I hjärtat fanns ett hemligt rum
Som ville öppna sig
Där kärlek fanns i överflöd
som väntade på dig.




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-24 22:01



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert
2016-09-25

  Bengt VIP
Fantastiskt vacker!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP