Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat gråter

Du tror att tårarna inte rinner mer
Men det är bara vad ögat ser
För ingenting syns eller låter
Nej, det märks inte när hjärtat gråter




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 1014 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-08-11 01:12



Bookmark and Share


  Maiah VIP
verkligen sant och fint diktat
2010-03-29

  AjBi
Otroligt bra förmedlat på så få rader! @->---
2010-01-27

    FinnRaggarn
Gillas
2010-01-26

  aol
underbart berörande
2010-01-16

  Litage
du lyckas få ner så mycket på bara fyra rader, härligt bra!
2009-12-20

    eva m h
Det sker i det fördolda
2009-12-19

  Uppfångad
Kort och koncist!
Läst flera av dina texter nu
Och rakt igenom är de flesta väldigt bra

Men en sak;
Jag dras ur takt i sista meningen i denna text- snutt

Kanske ett stilistiskt drag jag inte förstår?

Annars; Väldigt bra
2009-12-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Den var så fin
Och så sant att vi så ofta
håller tillbaka och inte vill visa
I stället för att flöda fritt
oavsett känsls.
Jättefint skriven,
enkel och rak på sak
landar in i hjärtat
2009-09-06

  peter markurth
en bra gestaltning, gillar din naiva stil...
2009-09-01

  Junitvillingen
Denna får du en massa poäng för!!
2009-08-14

  Jean-Michel Orblin
vacker och konkret
2009-08-12

    Ling
Så enkelt och självklart att läsa men inte att skriva: Bra jobbat!
2009-08-11

    annaaaa
kort och bra! gillar.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund