Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett experiment


trygga pappan

I det där sekunderna
när brinnande ögon ser mina
Solen har färgat hans hår till koppar
Randig skjorta
Eller vit prästkrage
Det spelar ingen roll
Bara han ler och ser mig

Bara han speglar den trygghet
En pappa ska ha
Bara han speglar den trygghet
Likt de guldiga löven i hans skottkärra
eller det utskrivna manuset i hans hand

Min hand i hans
Och jag tar de två trappstegen upp på scenen.




Fri vers av Fenomena
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-11 10:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert, F!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena