Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 37


Ömma Skuldror





Lukas älskar Annie.
Annie –
röker?
Varje morgon får Annie en paus från att gå.
Hon vilar på cykelstyret, på sin stora blonda man
Och på Lukas händer.
Händerna som fingrar på hennes hår
leker
lockar
leder hennes fingrar till rätt plats på schemat.

- Du ska till rum 217.

När Lukas sen ska sova och
sneglar på stjärnorna genom en glipa mellan fönstret och gardinen
så ömmar det i skuldrorna.
Men varje morgon lutar han sig ändå fram.
För att känna doften av hennes hår.








Fri vers av Andie
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-11 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie