Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 38


Sjuka Sängar Ger Inget Sjögung






90 x 90 cm.
Ändå får dom plats allihopa
med sina skivspelare,
böcker
gosedjur
mössor
vassa ben.
Ett återfall betyder nog inte så mycket.
T.om. Julia tänker att det är lynt.
Msn:a, ska vi Msn:a ? Ja! Vi Msn:ar!
Skriv in ditt namn som du vill att andra användare ska se det:
Änglar i talet 3.
Skratten klingar,
ögonen glimrar.
Annie blinkar till och ändrar.
Änglar i talet 4.

- Hon är ju ändå inramad på väggen.







Fri vers av Andie
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie