Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag kommer därifrån





Lyft ditt mörker

upp till mig

så kan vi

bära det

tillsammans




Fri vers av Mygg
Läst 530 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-08-11 22:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jaaa precis så känner jagmed min pojkvän, just nu faktiskt. Mitt i prick!
2009-08-13

  Elin Katten Lo VIP
Jag tänker på en sån där berättelse eller film där man möts och blir upplyft. Såg nyss "låt den rätte komma in", kanske är det därför jag tänker så. Sedan tänker jag att du alltid är så klok, och att om man visar vad man har inom sig, så slipper man på egen hand bära det - ibland förvirrar man sig i sitt eget mörker. Då behöver man någon som lyser upp och visar vägen. Detta lät som en gudstjänst i lightversion tror jag. Det är grymt hur du får in så mycket i bara ett litet korn av ord.
2009-08-13

  ordterroristen
En tankeväckande önskan. Samtidigt en ömsint kärleksförklaring som inte alls osar utnyttjande. Språkmelodin förstörs däremot av din radbrytning. Det tycker jag verkligen. För mig passar detta klart bättre som en intakt mening utan att du bryter den för att skapa effekter. Naturliga effekten som finns i texten förvrids här. Något som kan vara positivt, men som jag anser här vara negativt. Ett undantag ser jag i effekterna måste jag säga. Det är att radbryta innan "tillsammans". En hoppfull resonans svänger harmoniskt medan meningen dör ut. tack. för perspektiven, formuleringen och inspirationen.
2009-08-13

  Rosen VIP
Upplyftande text i sin uppmaning.
Fin tanke denna!
2009-08-13

    CHS
Mycket snyggt skrivet! Applåderas
2009-08-13

    ej medlem längre
en snygg omskrivning av det gamla: delad sorg är halv sorg...
2009-08-13

  etthjärtaäralltidrött
vilken fin uppmaning :)
2009-08-13

  stenen/ Yv Ericsson
Detta måste komma från en väldigt stark person. Suveränt, som alltid.
2009-08-12

  Miss Mod
Så fint sagt, för det är väl alltid mörkare längre ner?
2009-08-11

  thyra
Fint erbjudande i fint tänkta ord!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg