Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flaska vin och du är min för resten av mitt liv

Jag vill ta på mig för mycket läppstift
Jag vill sätta på mig mina finaste kläder
Jag vill dricka lite mer än vanligt
Jag vill dansa när intill dig

Sen kommer du dansa som en fjäril i min mage resten av mitt liv

Jag vill ta på mig din hud
Jag vill sätta på mig dina kläder
Jag vill smaka på dig mer än vanligt
Jag vill vara nära intill dig
och aldrig skilljas från dig.




Fri vers av sistersurround
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-12 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround