Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Jag minns
en sommar
jag minns
en dag
jag minns
ett liv
jag minns
det var jag




Fri vers av Lénon
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-10-06 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon