Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogripbart

Han bryter bark om natten
vid dimman
vid älven
i en skur
av årstidsregn

Han var mannen
i den kvinnans liv
som lever
ensam
sedan stegen försvann

Eldens livlighet
i fukten
dämpas
sakta

En strålkastare
på andra sidan
fångar delar
av höstens mörker

Hans sänker
sitt huvud
och ber
om nåd




Fri vers av Lénon
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-10-06 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon