Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tryggt förvar





Vissa minnen

hade hon lagt

djupt

i vänstra bröstfickan

långt bort från

medvetandet

men nära deras

ursprung




Fri vers av Mygg
Läst 479 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-12 22:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!!
2009-08-30

    Jnåt
en träffsäker myggforism!
2009-08-13

    ej medlem längre
Tycker om texter som beskriver något på ett enkelt sätt men ändå får en att stanna upp.
2009-08-13

  TrollTörnTrappan VIP
Hjärtlig omsorg (kunde titeln likaväl varit?)!
2009-08-13

    ej medlem längre
hm... slutet puzzlar mig... förstår inte riktigt, men det hindrar mig inte från att känna igen mig...
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg