Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditation*kodord*värk



Läk mitt hjärta, ber jag dig

Bänd ut och Vänd in

Låt inte kammare sitta mot kammare


Sätt kniven i det djupaste och Vrid ur det lilla barnet 

utfängsla hennes låga

brinn ut henne


och hon kommer som kräks ur ditt uppspärrade gap



Du


kallar dig oävlighet



Smärtan bryter så hårt att du inte ens märker hennes leende


Log hon?











Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken