Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörs inga ord...



svart regn fyller mina lungor..

barfota på rosentaggs underlag

jag skriker en flod

huvud tjockt med tjära

hörs inga ord..




Fri vers av wiicca
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-13 10:26



Bookmark and Share


  hilja
Älskar denna!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca