Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inget om när jag smiskar henne....

Höll på att skriva att du vet
men det gör du inte!

Du vet inget om den svartsjuka som griper i mig.
Då när jag smeker henne bakifrån
och knullar henne hårt!
Håller mina händer om hennes rödsmiskade
rumpa,ser min kuk glida ut och in i henne!

Det vet du inget om..

Den svartsjuka jag känner då..

Det vet du inget om..
och inte jag heller..

Men hon njuter av mig och
om mig... i henne!

När jag slår och och ger av min kärlek

Du vet inget...

om den njutningen
vi ger varann
efter stunder av smisk!

Hon gråter när jag ger
av glädje och lycka
och om det vet du inte ett skit

så snacka inte!

Bunden och lycklig är hon

och jag ger

Om det kan du snacka massor
men du vet inget!

Det är av svartsjuka jag slår
och av kärlek
ger jag henne en randig bak..

och du vet inte ett skit
så kom inte med din moralpredikan..

det är vårt sätt att visa kärlek!

 

 




Övriga genrer av Gryft
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 23:20



Bookmark and Share


  Gunsan
jag ryser
det här kändes
läskigt!!
2009-08-14

  SurtantZ
Med ett stort leende lämnar jag ingen kommentar!!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft