Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig flykt.

Faderligt stadig hand omslöt hennes,
hon som var skörare än själva hjärtat,

bröstets hålrum
pulserande syre
bärande kärlek och lust
över alla breddar, kanaler och ytor,
smekande insidan av det som var hon.

undangömd längtan
kittlande dammvirvlar
glömda skatter åter glänsande skina...

Trollbunden.
Dagdrömmen.
Verkligheten återtog visheten.
Skörare än själva hjärtat.
Skörare än själva hjärtat.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-14 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta