Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens vackraste keyboard, öppnaste sångskrivare, ett av de bästa band världen nånsin kommer att få se o höra, allting hände då, världen öppnades o det var stort kring jag föddes 68


Ryttarna i Stormen (Doors)

~*~

Ryttarna i stormen
Ryttarna i stormen
In i vårt hus vi föds
In i vår värld vi störtades
Likt en hund utan sitt ben
Som en utlånad skådespelare
Ryttarna i stormen

Det finns en mördare ute på vägarna
Hans hjärna vrider sig som en padda
Ta en lång semester nu
Låt dina ungar leka ut
Om du ger den mannen en skjuts
Kommer din kära familj att skjutas
Mördare på vägarna, yeah

Flicka du måste älska din man
Flicka du måste älska din man
Ta honom vid hans hand
Lita på att han kan
Nu beror världen på dig helt
Vårt liv är i oändlighet
Måste älska din man, yeah

Wow!

Ryttarna i stormen
Ryttarna i stormen
In i vårt hus vi föds
In i vår värld vi störtades
Likt en hund utan sitt ben
Som en utlånad skådespelare
Ryttarna i stormen

Ryttarna i stormen
Ryttarna i stormen
Ryttarna i stormen
Ryttarna i stormen
Ryttarna i stormen

(Jim "Lizard King" Morrison 1971)

LPWJ svensk version 14/08/09

The Doors - Riders on the Storm 1971
http://www.dailymotion.com/video/xpykt_the-doors-riders-on-the-storm-video_music

Snoop Dogg feat The Doors (Need for Speed game)
http://www.youtube.com/watch?v=JPqslJsZxeY




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-14 01:00



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
Eftersom jag är ett stenhårt the doors fan kan jag inte låta bli att älska denna.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP