Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bär längtan

Du bär längtan som en droppe regn
i din hand
du bär sorgen som en mantel
du bär nattens dimma
som en dröm i dina tankar

där du vandrar där i köldens grepp
där i trasiga paltor under
månens lampa
med ensamhetens eko
som din vän

du bär en ros i din hand
en ros av tro
en ros av hoppets frön
du bär kärlekens vingar
under hjärtats slag
vart steg du tar
vart leende du skänker

du bär kärlekens vingar
under hjärtats slag

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-14 04:02



Bookmark and Share


  devilsangel
Så vackert beskrivet om en stark längtan...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~