Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-talets telefonförsäljare (bettleri undanbedes stod det på plaketter förr bredvid dörrarna) är tillbaka, men jo det är sant jag brukade ringa Bengt Yogson ibland för att höra hur planeterna stod när jag själv var för lat för att ta reda på det


Senryu ~ 118 800

~*~

Min fråga lyder
Får jätteinsekter plats
på dvärgplaneter

LPWJ 14/08/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-14 06:12



Bookmark and Share


    Patrique
; )
2009-08-18

  L Patrik W Johansson VIP
"Messa eller ring, du kan fråga anything"

ja å här har man själv alltid gjort det gratis som en Yoda...

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP