Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har tagit mitt självständiga hjärta


- Kan du lämna tillbaks det tack!!




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP