Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärlek är ett tecken

Som man inte hittar i bäcken

Kärlek är fint att ha

Man vill at det bara ska vara du och ja

Krossad kärlek svider

Det är faktist många som lider

Om du har ett hjärta

Så tänk inte på smärta




Fri vers av Josefine N
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine N