Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte skulle vakna

Tvivlar
på min egen förmåga
att klara av detta
smärtan är permanent
och jag kan inte mer
så låt oss ta det som det blir
utan att låtsas
längre




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira