Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stillsam sorg

en stillsam sorg blåser träden
och
en stillsam sorg finns i mig

det är sommarn som tynar
och
långsamt tynar jag med den




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-15 08:25



Bookmark and Share


  Lindalou
Sorgligt och vacker text.
2009-08-15

  peter markurth
finstämd
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP