Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tycker jag i alla fall.


Vetandets makt

Kunskap är makt.
Makt ger kunskap.
Makt med kunskap är god.
Makt utan kunskap är farlig.

Skaffa dig kunskap och du får makt att påverka makten.

Låt inte den obildade makten styra över dig.

Din egen kunskap ger dig makt över den makt
som inte äger någon kunskap.

Bilda de okunniga!
Din makt blir stor.

Ge bort din kunskap!
Din makt blir än större.

Tag emot kunskap!
Din makt blir enorm.

Av: Boa Berg
1998
2004-06-15




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 330 gånger
Publicerad 2004-06-15 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg