Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möte med vuxen tvååring


jag vill byta livsband

vagga mig
vyscha mig
ej

mina babyskrik
kväver mig sakta

lyssna

trösta icke

ser du

jag kan inte
verkligheten
aldrig mer
anpassad
till nästaningenting

sedd kan jag
- kanske -
gå vidare




Fri vers av rebecca d
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-10-06 17:41



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
den här var fin
alla dessa balansgångar...
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d