Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seger i kärlek

kärlek

det enda spel
där en reträtt

kan vara
detsamma som

en seger




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-08-15 22:49



Bookmark and Share


  KristinaE
..i friden omtanke
2009-08-20

  glittertindra
det är så sant...
2009-08-17

    Tea Alex
Ja du det stämmer nog rätt bra det där! :) Bra fångat!
2009-08-17

  Ilona _L
Den,
- vill jag väldigt gärna skulle vara sann! Fint och klurigt skrivet!
2009-08-16

    Sabina Ericsson
Riktigt träffsäkert!
2009-08-16

  Lena Krantz VIP
Mycket klokt tänkt och det gäller ju faktiskt i alla sorts kärlek
2009-08-15

    ej medlem längre
Och lönen för segern blir den långa husfriden.. en skön frid..
2009-08-15

  Night Soul Woman
mmm bra tänkt! :) *applåd*och*bokmärkes*
2009-08-15

  Per Rydberg
Så är det; rakt och vackert uttryckt!
2009-08-15

    Nattviol
klokt
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP