variant av semiprone position (framstupa/stabilt sidoläge)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: variant av semiprone position (framstupa/stabilt sidoläge)


Sedoka ~ Framstupa Sidoläge

~¤~

den position vi
befinner oss i både
vid smärta och vila - som

rekreation - en
tryggare fosterställning
i stabilt sidoläge

LPWJ 12&16/08/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 3551 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-16 02:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte just den variant man lärt sig på förstahjälpenkursen...
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP