Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus fuck, jag har suddat ut dig

det har gått två veckor sen vi pratade och
säkert en och en halv sen jag tänkte på dig sist
och det har gått sex år sen vi först träffades och
fem år sen allt gick i kras och
sju månader och två veckor sen jag sist grät över dig och
inte mer än en timme sen jag önskade att allt var annorlunda
men Jesus fuck, jag har suddat ut dig
äntligen




Fri vers av Piri Piri
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-16 09:54



Bookmark and Share


  exhausted and naked
Det e bara att gratulera! Själv lider jag av seperationsångest deluxare...
2009-09-01

  stenen/ Yv Ericsson
Jag hade en liknade historia nyligen..
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri