Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
icke industriellt


lingon

från riset på marken lyser
det lingonröda
så fruktansvärt svenskt

lingonrödatuvorpåvillandemo

men jag ser mors fingrar
hör hennes röst
"man måste inte plocka mycket"
"känslan är viktigast"
"se så vackra de é"
"och sen kan vi råröra dom"

tyst plockar vi lingon
hustru och jag
tyst och stilla med händerna

oraspade står plantorna kvar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 13:49



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
vackert om riktigt Liv,
viktigt Liv.
2009-08-16

  Blåbäret
varsamt ta emot de gåvor skogen ger...det kan ibland bli en högtidlig stund, faktiskt

gillar "icke industriellt" väldigt mycket...
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP