Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på promenad

hann knappt räkna till tre
och du hade gått förbi

varit en gäst i mitt liv,
ingen annat

bara en kyss ifrån
förevigt vi

en tanke blev aldrig
till ord

och ibland
ser jag dig i parken

och jag vet
att jag går dit

för att få se dig
le




Fri vers av Katja-
Läst 510 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-16 18:34



Bookmark and Share


    psyklist
Ahh, vad förbannat jävla fint det här är.
2015-01-16

  poesi pplot
Härlig.
Bokmärkt.
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-