Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad vet man


kort

kort är tiden
kort

lång kan tiden vara

vänta
bara




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 18:59



Bookmark and Share


  Blåbäret
så du är ute och slår fullträff på spikar också...så sant så...
2009-08-16

  peter markurth
bra och sann
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP