Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kryptisk känsla

en kryptisk känsla
av ensamhet

ett vingslag
i en historiebok

utan någon tanke
på en egen

framtid eller dåtid

sakta smeker sig
ordlekar framför ögon

det finns ingen som
kan se var jag väljer

jag vänder på dina ord
som de skuggor

dansar i utkanten
på våning under

skär i sig själva
som utanförskapets

på våning över
väljer de bort mig




Fri vers av virre
Läst 368 gånger
Publicerad 2009-08-16 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre