vart jag än är ...pulserar du i mig.. ivarje stund jag kan.. blundar jag och visualiserar dig framför mig.. andas djupt.. andas dig...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart jag än är ...pulserar du i mig.. ivarje stund jag kan.. blundar jag och visualiserar dig framför mig.. andas djupt.. andas dig...




Blankt papper

 

 

 

 

 

Sitter på stolen huggen ur sten
i gryningens ljus
Med fjädern från vingar av mitt hjärta
skriver jag kärleksbrev till dig
Doppar den in i bläckhornet
som kallas havet

 

Sträcker fram mina händer för att omfamna dina
medan du är där
på andra sidan av stranden..
Jag känner värmen av din handflata
som innhåller mina fingrar
Oooh hjärtat
hur härlig är inte denna kärlekens saga

 


På kvällen
tar jag fram det vita pappert för att skriva till dig
om min åtrå
om min längtan
men jag ger upp
och utan att skriva ett enda ord
på det nakna pappret
somnar jag
drömmandes
berusad av min glädje

 

När jag vaknar
finner jag det vita pappret
med följande inskription
Njut av livet - Fånga dagen
innan det är försent

 

Kärleken är skrivandet
i etern
på rader av horisonter..




Fri vers av issac.a.m
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-18 01:23



Bookmark and Share


  sulimaa
Underbart....hur beskriver man känslor så stora att de inte ryms i hjärtat...ord så magiska att de inte finner sin väg ut ur munnen ...jo just på det sätt du gör ...tack för dina ord som levandegör de vita arken...
2010-07-18

  Suzy med punkterna
... ..... ...
2010-07-18

  SagaArt VIP
... underbart fint. Din text får mig att le :)
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m